Wie is Team ForrEsther?

fotohonden5.jpg

Op heel jonge leeftijd was ik reeds geïnteresseerd in alle soorten dieren. Altijd was er wel een huisdier aanwezig: katten, konijn, kanarievogels, honden,...

Een droom was om dierenarts te worden. Dit plan werd gewijzigd en ik werd humane kinesist. Tijdens die opleiding kwam mij reeds aan het oor dat er ook kine voor dieren bestaat. Sindsdien was mijn interesse gewekt. In 2013 studeerde ik af als humane kinesiste. Hoewel 'hondenfysio' een - tot nu toe- beschermd beroep is wou ik dit enkel uitoefenen met een opleiding als achtergrond. In 2021 haalde ik mijn getuigschrift als 'hondenfysiotherapeute' na een 2-jarige praktijkgerichte opleiding.

Waarom de naam TeamForresther?

In 2018 verliet ik het ouderlijke huis en meteen kwam mijn eigen hond: Forrest, de Oud-Duitse Herder. Vanaf hij 3 weken oud was konden we op puppybezoek gaan. Met hem was er meteen de klik en ondanks mijn poging om een naam te zoeken, werd elke suggestie door de omgeving afgewezen. Hierdoor was Forrest nog steeds Forrest toen ik hem ging halen bij de kweker. Pas enkele weken erna kwam ik tot het besef dat Esther begint met de laatste letters van Forrest: Forresther. 

Zo kwam ook TeamForrEsther tot leven, een onafscheidelijk duo, dat nu ook weerspiegeld wordt in het professionele leven.